SZŐKEMANTRA

banner

Professzionális szőkítő termékek teljes körű kínálata a tökéletesen személyre szabott szőke hajszínek megalkotásáért.

A haj épsége a szőkítési szolgáltatások ideje alatt is megőrizhető, ha megfelelő szőkítő és ápoló termékeket használunk. A Redkennél ismerjük a megoldást és az alábbiakban meg is osztunk veled néhány hasznos szőkítési tippet.

FLASH LIFT & FLASH LIFT BONDER INSIDE

Minden profi fodrász nélkülözhetetlen segítőtársa. Akár 8 árnyalatnyi világosításra is képes, és B5-provitaminnal ápolja a hajat. Könnyű használatának és választható, porzásmentes állagának köszönhetően mellír technikákhoz, valamint teljes szőkítéshez egyaránt alkalmas. A Redken szőkítő termékei táplálják a hajat és tündöklő fényt kölcsönöznek neki. A Flash Lift Bonder Inside mindemellett hajkötés-védő technológiát is tartalmaz. Így a haj a szőkítési szolgáltatást követően is gyönyörű, egészséges megjelenésű marad.

SHADES EQ GLOSS

Egy tartós hajszínező, amely hajápolóként viselkedik. A gazdag színpalettát kínáló árnyalatcsalád korlátlan lehetőségeket nyújt a legváltozatosabb szőke színek megalkotásában, és technológiájának köszönhetően segít helyreállítani a haj optimális pH-értékét. (A REDKEN COLOR MANTRÁRÓL TÖBBET IS MEGTUDHATSZ ITT). A Shades EQ Gloss árnyalatok használata színkorrekcióhoz, színezéshez, a hajszín felfrissítéséhez és fényének fokozásához egyaránt ajánlott.

COLOR EXTEND BLONDAGE

Semlegesítő hajápolási termékcsalád szalonmunkához vagy otthoni használatra. A termékcsalád (sampon, kondicionáló és pakolás) lila pigmenteket tartalmaz, aminek köszönhetően semlegesíti a nem kívánt sárga tükröződő árnyalatokat, ezáltal segít meghosszabbítani a szőkítési szolgáltatások során elért lenyűgözően hűvös színhatást.

BLONDE GLAM

A szőkítő termék krémes állaga selymessé teszi és a legvilágosabb szőke árnyalatokig világosítja a hajat. Kétféle összetételben érhető el, ami lehetővé teszi, hogy minden hajtípus ragyogó szőke színben tündökölhessen.

A Blonde Glam Pure Lightening Cream:

❤ gyorsabb szőkítést,

❤ akár 7 tónusnyi világosítást,

❤hatékonyabb ápolást biztosít

FEDEZD FEL A FLASH LIFT BONDER INSIDE TERMÉKET – felhasználóbarát állag a könnyű felvitelé