SZŐKEMANTRA

banner

Professzionális szőkítő termékek teljes körű kínálata a tökéletesen személyre szabott szőke hajszínek megalkotásáért.

A haj épsége a szőkítési szolgáltatások ideje alatt is megőrizhető, ha megfelelő szőkítő és ápoló termékeket használunk. A Redkennél ismerjük a megoldást és az alábbiakban meg is osztunk veled néhány hasznos szőkítési tippet.

FLASH LIFT & FLASH LIFT BONDER INSIDE

Minden profi fodrász nélkülözhetetlen segítőtársa. Akár 9 árnyalatnyi világosításra is képes, és B5-provitaminnal ápolja a hajat. Könnyű használatának és választható, porzásmentes állagának köszönhetően mellír technikákhoz, valamint teljes szőkítéshez egyaránt alkalmas. A Redken szőkítő termékei táplálják a hajat és tündöklő fényt kölcsönöznek neki. A Flash Lift Bonder Inside mindemellett hajkötés-védő technológiát is tartalmaz. Így a haj a szőkítési szolgáltatást követően is gyönyörű, egészséges megjelenésű marad.

SHADES EQ GLOSS & SHADES EQ BONDER INSIDE

Egy tartós hajszínező, amely hajápolóként viselkedik. A gazdag színpalettát kínáló árnyalatcsalád korlátlan lehetőségeket nyújt a legváltozatosabb szőke színek megalkotásában, és technológiájának köszönhetően segít helyreállítani a haj optimális pH-értékét. (A REDKEN COLOR MANTRÁRÓL TÖBBET IS MEGTUDHATSZ ITT). A Shades EQ Gloss árnyalatok használata színkorrekcióhoz, színezéshez, a hajszín felfrissítéséhez és fényének fokozásához egyaránt ajánlott.

ACIDIC BONDING CONCENTRATE

Márkánk forradalmi termékcsaládja, amely még a kémiai szolgáltatások által nagymértékben igénybevett és mechanikailag erőteljesen sérült hajnak is teljes körű megújulást, intenzív ápolást és tökéletes színvédelmet nyújt. (ITT)

COLOR EXTEND BLONDAGE

Semlegesítő hajápolási termékcsalád szalonmunkához vagy otthoni használatra. A termékcsalád (sampon, kondicionáló és pakolás) lila pigmenteket tartalmaz, aminek köszönhetően semlegesíti a nem kívánt sárga tükröződő árnyalatokat, ezáltal segít meghosszabbítani a szőkítési szolgáltatások során elért lenyűgözően hűvös színhatást.

BLONDE GLAM

A szőkítő termék krémes állaga selymessé teszi és a legvilágosabb szőke árnyalatokig világosítja a hajat. Kétféle összetételben érhető el, ami lehetővé teszi, hogy minden hajtípus ragyogó szőke színben tündökölhessen.

A Blonde Glam Pure Lightening Cream:

❤ gyorsabb szőkítést,

❤ akár 7 tónusnyi világosítást,

❤hatékonyabb ápolást biztosít

FLASH LIFT 9 BONDER INSIDE

FEDEZD FEL A FLASH LIFT BONDER INSIDE TERMÉKET – felhasználóbarát állag a könnyű felvitelé