Válj a közösségünk tagjává

BENNED IS REDKEN SZÍV DOBOG?

Redken inspiráció

AZ INSPIRÁCIÓ

A SZÍVÜGYÜNK

Művészi önkifejezés, amely nem ismer határokat. Új lehetőségek és megoldások szüntelen kutatása az önismeret, a személyiségfejlesztés és a tudás másokkal való megosztása révén. Az elvárások túlszárnyalása.

Redken divat

A DIVAT

A SZENVEDÉLYÜNK

Energia és stílus, amelyet New York utcáinak hangulata teremtett. A Redken mindig a legfrissebb, legszexibb és legmodernebb trendeket képviseli, amelyekből árad az energia.

Redken innováció

AZ INNOVÁCIÓ

AZ ERŐSSÉGÜNK

A haj, a proteinek és a savas pH-érték teljes körű ismereteiből kiinduló úttörő jellegű kutatási eredmények tették lehetővé a fodrászszakma csúcskategóriás termékeinek megszületését. A modern, hatékony technológia minden termékünk elválaszthatatlan része. Hajápolási, színmegváltoztató és styling termékeink egymást kiegészítve egyetlen, egységes rendszerben olvadnak össze.

MIT KÉPVISELÜNK

 • EGYEDÜLÁLLÓ REDKEN COLOR MANTRA

  A Redkennél másképp festjük a hajat. A haj egyes zónáinak sajátosságait vesszük alapul. A savas és lúgos kémhatású árnyalatok kombinált használatával maximalizáljuk a színeredmény szépségét és megelőzzük a haj sérülését.

 • INTERAKTÍV OFFLINE ÉS ONLINE KÉPZÉSEK

  "Könnyebben fejleszthető tudás, nagyobb jövedelem, magasabb életszínvonal!" A Redken filozófiája eggyé olvasztja a tanulást, a kreativitást és a sikeres üzletvitelt. Igyekszünk kielégíteni a fodrászok minden igényét. A hajfestékek, hajápolási és styling termékek ismereteivel kezdve, a digitális és üzleti témákkal foglalkozó képzéseken át egészen a master tréningek által nyújtott inspirációig.

 • TUDOMÁNY ÉS KUTATÁS

  A Redken egy forradalmi, innovatív márka. Lépéseinket tudományos ismeretek, márkánk öröksége, valamint a Redken proteinekkel és a haj kiegyensúlyozott pH-értékével kapcsolatos szabadalmaztatott technológiái vezérlik. Olyan márka vagyunk, amely a termékei fejlesztése során a tudomány, valamint a haj kémiai alapismeretiből indul ki.

 • INSPIRÁLÓ RENDEZVÉNYEK

  Mi együtt #VAGYUNKAREDKEN. Nem csak a fodrászszakma iránti szenvedélyünk, a rengeteg inspiráció, tanulás, valamint a Redken kreatív szelleme köt minket össze, hanem a közös hazai vagy akár külföldi rendezvények is.

 • VEGÁN ÖSSZETÉTEL

  A Redken elkötelezett, hogy mindig a legjobb minőségű, vegyszerektől és állati eredetű összetevőktől mentes termékeket biztosítsa a számotokra. A Redken minden hajfestéke, színezője és szőkítőterméke, valamint majdnem minden hajápolási terméke vegán összetételű, vagyis kizárólag növényi eredetű összetevőket tartalmaz. Emellett a Redken egyetlen termékét sem teszteljük állatokon.

 • FENNTARTHATÓSÁG

  A fenntarthatóság és a környezetvédelem elszánt hívei vagyunk. Ezirányú elkötelezettségünk több területen is tetten érhető: csökkentjük a műanyag-felhasználást, újrahasználati modelleket alkalmazunk, támogatjuk a körkörös gazdaságot, ügyelünk, hogy termékeink biológiailak lebomlók legyenek, valamint csökkentjük a víz- és energia-felhasználásunkat. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy elnyertük az ezüst fokozatú Cradle to Cradle minősítést, amelyet kizárólag olyan ellenőrzött gyártóknak ítélnek meg, akik tudatosan, konkrét intézkedések bevezetésével óvják a környezetet. Ez a nemzetközileg elismert minősítési rendszer a biztonságosabb és fenntarthatóbb gyártás és termékek fokmérője.

Tanácsra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tamás Vörös

Váczi Krisztián

Business Developer