Válj a közösségünk tagjává

BENNED IS REDKEN SZÍV DOBOG?

Redken inspiráció

AZ INSPIRÁCIÓ

A SZÍVÜGYÜNK

Művészi önkifejezés, amely nem ismer határokat. Új lehetőségek és megoldások szüntelen kutatása az önismeret, a személyiségfejlesztés és a tudás másokkal való megosztása révén. Az elvárások túlszárnyalása.

Redken divat

A DIVAT

A SZENVEDÉLYÜNK

Energia és stílus, amelyet New York utcáinak hangulata teremtett. A Redken mindig a legfrissebb, legszexibb és legmodernebb trendeket képviseli, amelyekből árad az energia.

Redken innováció

AZ INNOVÁCIÓ

AZ ERŐSSÉGÜNK

A haj, a proteinek és a savas pH-érték teljes körű ismereteiből kiinduló úttörő jellegű kutatási eredmények tették lehetővé a fodrászszakma csúcskategóriás termékeinek megszületését. A modern, hatékony technológia minden termékünk elválaszthatatlan része. Hajápolási, színmegváltoztató és styling termékeink egymást kiegészítve egyetlen, egységes rendszerben olvadnak össze.

MIT KÉPVISELÜNK

 • EGYEDÜLÁLLÓ REDKEN COLOR MANTRA

  A Redkennél másképp festjük a hajat. A haj egyes zónáinak sajátosságait vesszük alapul. A savas és lúgos kémhatású árnyalatok kombinált használatával maximalizáljuk a színeredmény szépségét és megelőzzük a haj sérülését.

 • INTERAKTÍV OFFLINE ÉS ONLINE KÉPZÉSEK

  "Könnyebben fejleszthető tudás, nagyobb jövedelem, magasabb életszínvonal!" A Redken filozófiája eggyé olvasztja a tanulást, a kreativitást és a sikeres üzletvitelt. Igyekszünk kielégíteni a fodrászok minden igényét. A hajfestékek, hajápolási és styling termékek ismereteivel kezdve, a digitális és üzleti témákkal foglalkozó képzéseken át egészen a master tréningek által nyújtott inspirációig.

 • TUDOMÁNY ÉS KUTATÁS

  A Redken egy forradalmi, innovatív márka. Lépéseinket tudományos ismeretek, márkánk öröksége, valamint a Redken proteinekkel és a haj kiegyensúlyozott pH-értékével kapcsolatos szabadalmaztatott technológiái vezérlik. Olyan márka vagyunk, amely a termékei fejlesztése során a tudomány, valamint a haj kémiai alapismeretiből indul ki.

 • INSPIRÁLÓ RENDEZVÉNYEK

  Mi együtt #VAGYUNKAREDKEN. Nem csak a fodrászszakma iránti szenvedélyünk, a rengeteg inspiráció, tanulás, valamint a Redken kreatív szelleme köt minket össze, hanem a közös hazai vagy akár külföldi rendezvények is.

Tanácsra van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tamás Vörös

Tamás Vörös

Business Developer