MÉG A VISSZAFORDÍTHATATLAN HAJKÁROSODÁS IS VISSZAFORDÍTHATÓ

banner

Személyre szabott, professzionális hajápoló kezelés a gyógyulásért és a haj teljes megújulásáért, otthoni hajápolással kiegészítve. Az eredmény az első használat után azonnal látható. A kémiai és mechanikai hajkárosodások VISSZAFORDÍTHATÓK a Redken ACIDIC BONDING CONCENTRATE segítségével.

AZ ACIDIC BONDING CONCENTRATE MINDEN HAJTÍPUSRA ALKALMAZHATÓ.

A leghatékonyabb, egyedülálló és forradalmian új termékrendszer visszafordítja és helyreállítja a haj bármilyen kémiai (hajfestés, dauer,...) vagy mechanikai (beszárítás, hajvasalás,...) eredetű károsodását. Az Acidic Bonding Concentrate termékek otthoni használatra is megvásárolhatók, valamint az intenzívebb és tartósabb eredmény elérése érdekében a Redken fodrászok személyre szabott szolgáltatása is igénybe vehető. A fodrász a szalonban a professzionális kezelést pontosan az adott hajtípus igényei szerint keveri, célzottan a haj problémáira fókuszálva.

FODRÁSZ KERESÉSE A KÖRNYÉKEMEN

AZ OTTHONI HAJÁPOLÁS LEGFORRÓBB ÚJDONSÁGA – ACIDIC BONDING CONCENTRATE INTENSIVE TREATMENT

A Redken kutatóinak az volt a célja, hogy a hajkárosodások három legfőbb oka miatt meggyengült hajkötések helyreállítása, megerősítése és regenerálása még hatékonyabb legyen. Ezért fejlesztették ki az Acidic Bonding Concentrate intenzív előkészítő ápolót, amely 2x erősebb, 14x simább és 90%-kal kondicionáltabb hajat eredményez.

A termék már egyetlen alkalmazással, mindössze 5 perc alatt intenzív hajszerkezet-helyreállítást biztosít. Mélyrehatóan regenerálja a hajat, csökkenti a haj töredezettséget, és felkészíti a termékcsalád többi termékében levő hatóanyagok maximális felszívására.

 

Az intenzív előkészítő ápolót hajmosás előtt vigyétek fel nedves hajra. Hagyjátok fenn 5-10 percig, majd öblítsétek le. Ezután használjátok az azonos termékcsaládba tartozó sampont és kondicionálót.

GYORS, 10 PERCES SZOLGÁLTATÁS A SZALONBAN, AZ AZONNAL EGÉSZSÉGESEBB HAJÉRT

1 KEZELÉS MINDEN TÍPUSÚ HAJKÁROSODÁSRA:

  • a haj helyreállítása és teljes átalakítása
  • a haj megerősítése a teljes hajhosszon
  • fényt, sima tapintást és puhaságot kölcsönöz a hajnak
  • mélyreható táplálás
  • csökkenti a hajvégek surlódását
  • megelőzi a töredezést
  • csökkenti a zsírosodást
  • helyreállítja és védi a hajszínt
  • erősíti a hajat és növeli rugalmasságát

HOGYAN TÖRTÉNJEN AZ OTTHONI HAJÁPOLÁS?

KATTINTS IDE MÉG TÖBB INFORMÁCIÓÉRT A SZOLGÁLTATÁSOKRÓL ÉS A TERMÉKEKRŐL