SHADES EQ BONDER INSIDE

banner

EGY HAJSZÍNEZŐ, AMELY HAJÁPOLÓKÉNT VISELKEDIK

Több mint 38 év telt el azóta, hogy a Redken lenyűgözte a világot a fodrásztörténelem első féltartós savas hajfestékével, amelyet a haj pH-értékének helyreállítása és a haj kutikulájának lezárása céljából fejlesztett ki a márka.

Senki sem szeret túl sok időt tölteni a szalonban. ÁRNYALÁS, SZÍNFRISSÍTÉS, FÉNYFOKOZÁS, VOLUMEN BIZTOSÍTÁSA ÉS SZÍNKORREKCIÓ EGYETLEN LÉPÉSBEN A SHADES EQ HASZNÁLATÁVAL? Igen, mindössze 20 perc alatt!

EGYEDÜLÁLLÓ SHADES EQ TECHNOLÓGIA

 • A SAVAS FÉLTARTÓS HAJFESTÉK gyengéd hatásainak köszönhetően a haj megőrzi épségét és ragyogó fényét. A Redken árnyalatok savas összetétele segít helyreállítani a haj és a fejbőr természetes pH-értékét. A szalonszolgáltatás során a haj lúgos környezetnek van kitéve (még a víz is enyhén lúgos kémhatású), de a haj természetes pH-értéke enyhén savas. Csak ebben a környezetben lehet a haj és a fejbőr maximálisan egészséges.
 • AZ AMMÓNIAMENTES ÖSSZETÉTEL rendkívül gyengéd a hajhoz, ráadásul elkerülhetők vele az általános hajfestékek használatakor érezhető kellemetlen szagok.
 • INTENZÍV ÁPOLÁS ÉS RAGYOGÓ FÉNY – El tudod képzelni, milyen fényes lesz a hajad a Shades EQ szolgáltatás után? A termékben található búzából kivont aminosavak segítenek táplálni, regenerálni és hidratálni a hajat, hogy az egészségesen ragyogjon. Azonnal és jól láthatóan!
 • AZ ÁRNYALATOK SZÉLES VÁLASZTÉKA lehetővé teszi, hogy olyan színeket keverj ki, amilyeneket csak szeretnél. Keltsd életre művészi énedet, és alkoss a vendégek kívánságainak megfelelő trendi hajszíneket.
 • A FOLYÉKONY ÖSSZETÉTEL nagyon egyszerű és gyors alkalmazást biztosít. Az idő pénz, és a Shades EQ segítségével könnyen megtakarítható. Felvitel egy percen belül + 20 perc hatóidő = gyönyörű szín egy pillanat alatt.

ÉS MOST KÖVETKEZZÉK VALAMI A SZŐKÍTETT, VALAMINT A NAGYON IGÉNYBE VETT HAJÚ VENDÉGEK SZÁMÁRA.

A festék nem tapad megfelelően az ilyen hajon, ezért nagyon nehéz egyenletesen felvinni. A haj igénybe vett és sérült. Az ilyen haj extra gondoskodást igényel, amelyet a festés során kell biztosítanunk a számára. Ezért a Redken egy innovatív újdonsággal jelentkezik, amely választ ad az alábbi kérdésre is:

INTENZÍV VILÁGOSÍTÁS A MEGSZOKOTTÓL SOKKAL RÖVIDEBB IDŐN BELÜL EGYETLEN SZALONLÁTOGATÁS ALATT? ÉS EGYÚTTAL MAXIMÁLISAN EGÉSZSÉGES HAJ CSUPÁN EGY LÉPÉSBEN?

BEKÖSZÖNTÖTT A REDKEN SHADES EQ KEDVENC ÁRNYALATAINAK FORRADALMA!Egy hajszínező, amely hajápolóként viselkedik", de amelynek összetétele most további olyan hatóanyaggal gazdagodott, amely segít még inkább megóvni a hajrostok épségét.

TOLJUK KI AZ EGÉSZSÉGES HAJ FOGALMÁNAK HATÁRAIT! A Shades EQ ikonikus folyékony, savas hajszínezői most először Bonder technológiával gazdagodtak. Ez az ammóniamentes hajszínező most árnyal, fényt ad, emellett megerősíti a hajrostokat és ezáltal hozzájárul a haj egészséges megjelenéséhez.

És melyik szalonban tudják, mi a legjobb a hajunknak? Tökéletes árnyalatok és maximálisan ép haj a REDKEN SZALONOKBAN.

ÉS MÉGIS MIT NYÚJT A BONDER TECHNOLÓGIA?

 • Védi a hajkötések épségét
 • Helyreállítja a haj természetes pH-értékét festés közben és után
 • Megújítja a hajkötéseket
 • Védi és erősíti a hajkötéseket

MILYEN ÚJ ÁRNYALATOKAT ADHATUNK HOZZÁ A JELENLEGI SZÉLES VÁLASZTÉKHOZ, AMELYBŐL BÁRMILYEN EGYEDI SZÍN KIKEVERHETŐ?

HATÉKONY ÖSSZETEVŐK, AMELYEKRE MINDEN HAJNAK SZÜKSÉGE VAN

A Shades EQ Bonder Inside összetétele citromsavat és taurint tartalmaz, amelyek csökkentik a lúgos kémhatást a világosítási szolgáltatások után, és segítenek megóvni az igénybe vett hajat. A lúgos termékeket alkalmazó rendszeres kémiai szolgáltatások igénybe veszik a vendég haját. Ha a haj diszulfid kötései felbomlanak, ciszteinsav keletkezik, ami gyengíti a fehérjeláncokat, és meggyengíti, valamint érzékennyé teszi a hajrostokat.

Márkánk hajszínezőiben található hatóanyagok védik a haj diszulfid kötéseit az olyan kémiai szolgáltatások ideje alatt, mint például a festés vagy a világosítás, így megakadályozzák a ciszteinsav képződését. Erősítik a hidrogénkötéseket a hajroston belül, és egészségessé, valamint fényessé varázsolják a hajat.

FELVITEL ÉS KIKEVERÉS

 • Normál hatás - 20 perc hőhatás nélkül
 • Keverés 1: 1 arányban folyékony vagy gél állagú Shades EQ Processing Solution előhívóval
 • Új árnyalatok létrehozása – A Shades EQ Bonder Inside minden árnyalata keverhető és kombinálható a Shades EQ árnyalataival.
 • A bonder technológia maximális érvényesülése érdekében azonban azt javasoljuk, hogy a Shades EQ Bonder Inside árnyalatokat csak egymással keverd.

A SHADES EQ BONDER INSIDE ÁLTAL BIZTOSÍTOTT EREDMÉNYEK ÉS ELŐNYÖK

 • Megerősíti az igénybe vett és világosított hajat
 • Egészségesebb kinézetet kölcsönöz a hajnak a világosítási szolgáltatásokat követően
 • Intenzívebb színező hatást, ragyogóbb fényt és szebb színeredményt biztosít
 • Egy lépésben árnyalja, óvja és megerősíti a hajat
 • Helyreállítja a hajrostok természetes pH-értékét a hajfelszín szorosabb lezárása érdekében
 • Csökkenti a porozitás mértékét, így a termék egyenletes eloszlatása és a haj kifésülése könnyebbé válik
 • Kellemes az illata, így a pihentető vendégélményt nem zavarják a szúrós szagok

MERT CSAK AZ EGÉSZSÉGES HAJ LEHET GYÖNYÖRŰ

A hajkötések védelme a szalonszolgáltatás minden egyes lépésénél fontos. Az igénybe vett és szőkített hajat nem csak a festés, hanem a világosítás és a végső mosás, valamint ápolás során is védeni kell. Ha azt szeretnéd, hogy vendégeid elégedetten és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatások előnyeit élvezve távozzanak a szalonból, használj beépített bonder technológiát tartalmazó Redken termékeket, hogy a szolgáltatás minden lépésénél megbízható védelmet nyújts a hajnak.

1. FLASH LIFT BONDER INSIDE ALKALMAZÁSÁVAL VILÁGOSÍTSD A HAJAT

A beépített hajkötés-védő technológiának köszönhetően megvédheted az erős hajkötéseket (kén hidakat) a szőkítés során. Akár 8 színmélységnyi felvilágosítás esetén is meg tudod óvni a haj épségét. A haj így védelmet kap a károsodásokkal és a töredezéssel szemben, miközben nem gyengül meg a szerkezete.

2. ÁRNYALD ÉS KELTSD ÚJ ÉLETRE A HAJAT, ILLETVE BIZTOSÍTS SZÁMÁRA LENYŰGÖZŐ RAGYOGÁST A SHADES EQ BONDER INSIDE HASZNÁLATÁVAL

A bonder technológia hajfestés közben megújítja és megerősíti a gyenge hajkötéseket, miközben segít helyreállítani a porozitást. Helyreállítja a haj épségét, garantálja az egyenletes festékeloszlást, egyúttal erősebb színező hatást és ragyogóbb fényt biztosít.

3. A HIÁNYZÓ PROTEIN FELTÖLTÉSE ÉS HIDRATÁLÁS

A bármilyen típusú és textúrájú hajon kiválóan alkalmazható Acidic Concentrates professzionális ápoló kezelés pótolja az elvesztett proteineket és hidratálja a hajat. Bármilyen hajtípus esetén teljes átalakulást biztosít, és helyreállítja a haj épségét. Még a leginkább igénybe vett és a leginkább sérült haj is helyreállítható, táplálható és regenerálható.