HEATCURE

banner

Egy egyedülálló professzionális eszköz és egy intenzív regeneráló kúra egyesüléséből született meg a kimagasló hatékonyságú Heatcure technológia, amely segít azonnal megújítani a sérült haj szerkezetét.

A személyre szabott Heatcure Professional szalonszolgáltatás segít azonnal megújítani a sérült hajszálak szerkezetét. Ápoló hatóanyagokkal gazdagított különleges összetétele a kutikulán keresztül bejut mélyen a hajrostok belsejébe, egészen a kortexig, ami hosszan tartó, akár 10 hajmosáson át is érezhető regeneráló hatásokat biztosít a haj számára. A mélyápoló szalonkezelés eredményei a hasonló elven működő otthoni hajápolási termékek használatával jelentős mértékben meghosszabbíthatók. A kizárólag szalonhasználatra kifejlesztett professzionális eszköz helyett, otthon egy intenzív önmelegítő kúrát kell használni, amelynek összetétele a csomagolás kibontása után a levegővel érintkezve aktiválódik.

SZALONSZOLGÁLTATÁS

A Heatcure Professional nem egy szimpla hajvasaló. A Heatcure Professional készülék speciális egyfázisú hőmérséklet-beállítását úgy tervezték, hogy az aktiválja a Heatcure Professionel technikai termékben levő ápoló anyagokat (viaszokat és kationos kondicionálókat), illetve, hogy ezzel egy időben megőrizze a termék víztartalmát, ami lehetővé teszi a hatóanyagoknak, hogy valóban ápolják a hajszálakat, ahelyett, hogy csak körbevennék azokat. Így a termék a kutikulán keresztül bejut egészen a kortexig és a vendégek haja selymesebbé, puhábbá, könnyebben kezelhetővé válik, akár 10 hajmosáson át.

REDKEN HEATCURE PROFESSIONAL TREATMENT TERMÉK ÖSSZETÉTELE

Argán olaj – bejut a hajszálak belsejébe és selymesebbé, puhábbá és fényesebbé varázsolja a hajat.

Arginin – hidratálja a hajat.

Szójaproteinek – a haj belsejébe zárják a nedvességet és megerősítik a hajszálak szerkezetét.

Sepicap – hőre aktiválódó anyag, amely óvja a hajat a környezeti hatásoktól.

Kationos kondicionálók – hőre aktiválódnak és a kutikulán keresztül bejutnak egészen a kortexig.

HAJÁPOLÁS OTTHON

INTENZÍV ÖNMELEGÍTŐ KÚRA OTTHONI HASZNÁLATRA

A szalonszolgáltatás hatása meghosszabbító a Heatcure Professional Self-Heating Treatment önmelegítő mélyápoló kúra segítségével, amelynek összetétele a csomagolás kibontása után a levegővel érintkezve pár percen belül aktiválódik. A termék ez alatt az idő alatt felmelegszik, majd azonnal felvihető a hajra, ahol 5-10 percig hagyjuk hatni. A Redken első önmelegítő technológiája képes a haj felszínének akár egy éves sérüléseit is regenerálni.