COLORMANTRA

banner

A Redkennél egyedülálló hajfestési módszert alkalmazunk, amely a haj egyes zónáinak pH-értékéből indul ki.

A REDKENNÉL MÁSKÉPP FESTJÜK A HAJAT

A Redken Color Mantra a haj 2, esetleg 3 zónájának sajátosságaiból indul ki. Minden zóna eltérően fogadja be a hajfestéket, a haj állapota szerint. A zónák lényegének megértése segít a hajszálak egészségének megőrzésében és az egyenletes színeredmény elérésében.

1. ZÓNA

A hajtő területe, a hajszál kb. első 1,5 cm-re.

EZEN A ZÓNÁN ALKALMAZZUK A COLOR GELS LACQUERS VAGY A CHROMATICS ÁRNYALATOKAT

2. ZÓNA

A hajszál középső része, ott kezdődik, ahol az 1. zóna véget ér.

EZEN A ZÓNÁN ALKALMAZZUK A SHADES EQ GLOSS ÁRNYALATOKAT

3. ZÓNA

A hajszál rendkívül porózus része, amely túlnyúlik a vállakon. Nem minden hajnak van 3. zónája.

EZEN A ZÓNÁN ALKALMAZZUK A SHADES EQ GLOSS ÁRNYALATOKAT

A Redken Color Mantra szabályainak betartása mellett a haj kutikulája a lúgos Color Gels Lacquers vagy a Chromatics hajfestékek hatására az 1. zónában lezárul. A savas pH-értékű Shades EQ Gloss színezőknek köszönhetően a haj 2. és 3. zónájában nem „duzzadnak” meg a hajrostok, ezáltal megőrzik épségüket és a kutikula is zártabb lesz. Éppen ezért szoktuk a Shades EQ-t olyan hajszínezőnek nevezni, amely „hajápolóként viselkedik”.

A REDKEN SZÍNMEGVÁLTOZTATÓ PORTFÓLIÓJA

SHADES EQ GLOSS

„EGY HAJSZÍNEZŐ, AMELY HAJÁPOLÓKÉNT VISELKEDIK.“ Ennek a hajat nem világosító, hosszan tartó színeredményeket biztosító, ammóniamentes színezőnek köszönhetően fantasztikus fényben tündöklő, lenyűgöző hajszínek alkothatók a hajrostok épségének megőrzése és a haj ápolása, illetve szerkezetének regenerálása mellett. A savas pH-értékű Shades EQ árnyalatok kivételes ápoló hatást biztosítanak a hajnak.

COLOR GELS LACQUERS

Folyékony tartós hajfesték modern értelmezésben, alacsony ammónia tartalommal, amely gyönyörűen szaturált, magas színtelítettségű és ragyogó fényű, gyors, valamint előrelátható színeredményeket garantál. A Select Dye System 100%-ban hosszan tartó oxidációs pigmenteket tartalmaz a szín élénkségének megőrzéséért és a fakulás elleni védelemért. A Color Gels Lacquers és a Shades EQ folyékony hajfestékek olyan tökéletes párost alkotnak, amelynek segítségével 100%-os őszhaj-fedést érhetsz el a hajtőnél és gyorsan, illetve könnyedén felfrissítheted a haj 2. és 3. zónájának színét.

CHROMATICS

Ammóniamentes tartós hajfesték. Forradalmi ODS2 és Protein Extract technológiájának köszönhetően tökéletes kényelmet biztosít a vendég és a fodrász számára egyaránt. Kellemetlen szúrós szagoktól mentes. 100%-os őszhaj-fedést és négydimenziós színhatást biztosít.

FEDEZD FEL A SHADES EQ GLOSS & COLOR GELS LACQUERS GÉL-HAJFESTÉKEK EGYEDÜLÁLLÓ PÁROSÁT!

A tökéletes gél-hajfestékek felülmúlhatatlan párosával egyetlen egyszerű folyamat keretén belül elvégezhető hibátlan őszhaj-fedés és árnyalás nem csak a vendégek, de a fodrászok számára is ideális megoldást nyújt.

MI AZ, AMIBE AZONNAL BELESZERETSZ A SHADES EQ GLOSS & COLOR GELS LACQUERS EGYEDÜLÁLLÓ PÁROSÁNAK HASZNÁLATAKOR?

❤ KIEGYENSÚLYOZOTT pH-ÉRTÉK AZ EGÉSZSÉGES MEGJELENÉSŰ HAJÉRT

❤ 1:1 ÖSSZHANG

❤ GYORS ÉS EGYSZERŰ FELVITEL (a gél-hajfestékek felvitele akár 50%-kal gyorsabb lehet, mint a krémhajfestékeké)

❤ FELÜLMÚLHATATLAN FÉNY

SHERI DOSS A REDKEN COLOR MANTRÁRÓL [EN]