COLORMANTRA

banner

A Redkennél egyedülálló hajfestési módszert alkalmazunk, amely a haj egyes zónáinak pH-értékéből indul ki.

A REDKENNÉL MÁSKÉPP FESTJÜK A HAJAT

A Redken Color Mantra a haj 2, esetleg 3 zónájának sajátosságaiból indul ki. Minden zóna eltérően fogadja be a hajfestéket, a haj állapota szerint. A zónák lényegének megértése segít a hajszálak egészségének megőrzésében és az egyenletes színeredmény elérésében.

1. ZÓNA

A hajtő területe, a hajszál kb. első 1,5 cm-re.

EZEN A ZÓNÁN ALKALMAZZUK A COLOR GELS LACQUERS VAGY A COLOR GELS OILS ÁRNYALATOKAT

2. ZÓNA

A hajszál középső része, ott kezdődik, ahol az 1. zóna véget ér.

EZEN A ZÓNÁN ALKALMAZZUK A SHADES EQ ÁRNYALATOKAT

3. ZÓNA

A hajszál rendkívül porózus része, amely túlnyúlik a vállakon. Nem minden hajnak van 3. zónája.

EZEN A ZÓNÁN ALKALMAZZUK A SHADES EQ ÁRNYALATOKAT

A Redken Color Mantra szabályainak betartása mellett a haj kutikulája a lúgos Color Gels Lacquers vagy a Color Gels Oils hajfestékek hatására az 1. zónában lezárul. A savas pH-értékű Shades EQ színezőknek köszönhetően a haj 2. és 3. zónájában nem „duzzadnak” meg a hajrostok, ezáltal megőrzik épségüket és a kutikula is zártabb lesz. Éppen ezért szoktuk a Shades EQ-t olyan hajszínezőnek nevezni, amely „hajápolóként viselkedik”.

A REDKEN SZÍNMEGVÁLTOZTATÓ PORTFÓLIÓJA

SHADES EQ GLOSS

„EGY HAJSZÍNEZŐ, AMELY HAJÁPOLÓKÉNT VISELKEDIK.“ Ennek a hajat nem világosító, hosszan tartó színeredményeket biztosító, ammóniamentes színezőnek köszönhetően fantasztikus fényben tündöklő, lenyűgöző hajszínek alkothatók a hajrostok épségének megőrzése és a haj ápolása, illetve szerkezetének regenerálása mellett. A savas pH-értékű Shades EQ árnyalatok kivételes ápoló hatást biztosítanak a hajnak.

SHADES EQ BONDER INSIDE

A Shades EQ Bonder Inside egy folyékony, savas pH-értéku, féltartós színezo beépített bonder technológiával. Hatékony kondicionálást biztosító, ammóniamentes összetételével kivételesen ragyogóvá és ápolttá teszi a hajat. Rendkívül igénybe vett haj esetén is alkalmazható.

COLOR GELS LACQUERS

Folyékony tartós hajfesték modern értelmezésben, alacsony ammónia tartalommal, amely gyönyörűen szaturált, magas színtelítettségű és ragyogó fényű, gyors, valamint előrelátható színeredményeket garantál. A Select Dye System 100%-ban hosszan tartó oxidációs pigmenteket tartalmaz a szín élénkségének megőrzéséért és a fakulás elleni védelemért. A Color Gels Lacquers és a Shades EQ folyékony hajfestékek olyan tökéletes párost alkotnak, amelynek segítségével 100%-os őszhaj-fedést érhetsz el a hajtőnél és gyorsan, illetve könnyedén felfrissítheted a haj 2. és 3. zónájának színét.

COLOR GELS OILS

Ammónia- és szilikonmentes, folyékony tartós hajfesték, amelyben a lúgos hatóanyag szerepét az ammónia helyett a MEA tölti be. A festékek 2% sárgabarackmag-olajat tartalmaznak. Nemcsak, hogy elfedik az ősz hajszálakat, de az intenzívebb kondicionáló és fényfokozó hatásnak köszönhetően megfiatalodott megjelenést kölcsönöznek a hajnak. 100%-os őszhaj-fedést.

FEDEZD FEL A SHADES EQ & COLOR GELS GÉL-HAJFESTÉKEK EGYEDÜLÁLLÓ PÁROSÁT!

A tökéletes gél-hajfestékek felülmúlhatatlan párosával egyetlen egyszerű folyamat keretén belül elvégezhető hibátlan őszhaj-fedés és árnyalás nem csak a vendégek, de a fodrászok számára is ideális megoldást nyújt.

MI AZ, AMIBE AZONNAL BELESZERETSZ A SHADES EQ & COLOR GELS EGYEDÜLÁLLÓ PÁROSÁNAK HASZNÁLATAKOR?

❤ KIEGYENSÚLYOZOTT pH-ÉRTÉK AZ EGÉSZSÉGES MEGJELENÉSŰ HAJÉRT

❤ 1:1 ÖSSZHANG

❤ GYORS ÉS EGYSZERŰ FELVITEL (a gél-hajfestékek felvitele akár 50%-kal gyorsabb lehet, mint a krémhajfestékeké)

❤ FELÜLMÚLHATATLAN FÉNY

SHERI DOSS A REDKEN COLOR MANTRÁRÓL [EN]