ABC SZOLGÁLTATÁS

banner

Az forradalmi ACIDIC BONDING CONCENTRATE, röviden ABC termékcsalád és szalonszolgáltatás olyan lenyűgöző eszközt ad nem csak a fodrászok, de a vendégek kezébe is, amely hozzájárul a HAJ TELJES ÁTALAKULÁSÁHOZ.

ACIDIC BONDING CONCENTRATE – KIVÉTELES ÁPOLÁS A HAJ TELJES ÁTALAKULÁSÁÉRT

A forradalmian új Acidic Bonding Concentrate termékcsalád (a továbbiakban csak ABC) a folyamatos fejlődés, valamint a Redken laboratóriumaiban dolgozó vezető hajszakértők kiváló fejlesztői munkájának eredményeképpen született. MÁRKÁNK LEGHATÉKONYABB, LEGKONCENTRÁLTABB, EGYBEN LEGSAVASABB ÖSSZETÉTELŰ ápoló termékei elősegítik a hajszerkezet megújulását, intenzív ápolást nyújtanak a hajnak és óvják a hajszínt a fakulástól. Varázsolj újjá minden hajtípust, még a mechanikailag vagy kémiailag rendkívül igénybe vett, sérült hajat is.

MILYEN TECHNOLÓGIÁRÓL VAN SZÓ?

A CITROMSAV az ABC termékek koncentrált, ápoló összetételében található hajkötés-védő alfa-hidroxi sav. Az ABC rendszer segít megerősíteni a hajrostok meggyengült kötéseit a hajszerkezet megerősítése érdekében, különösen a szőkítési és festési szolgáltatásokat követően.

LEGSAVASABB: Az ABC termékcsalád segít megőrizni a haj természetes, optimális, 4,5-5,5 közötti savas pH-értékét. A haj pH-értékének kilengései a hajrostok duzzadásához, majd azok összehúzódásához vezetnek, ami kárt tehet a hajrostok szerkezetében. A savas pH-érték lezárja a kutikulát, segít megóvni a frissen festett haj színét és megelőzi annak fakulását.

LEGKONCENTRÁLTABB: Márkánk legintenzívebb ápolást nyújtó termékcsaládjának köszönhetően a haj akár 11x simább, szöszösödésmentes és tündöklően fényes lehet.

HAJKÖTÉS-VÉDELEM: Megerősíti a kémiai szolgáltatások által igénybe vett hajkötéseket. Megerősíti a hajrostokat és akár 56%-kal csökkenti a töredezés mértékét.

SZALONSZOLGÁLTATÁS & OTTHONI HAJÁPOLÁS

A minden hajtípus esetében kiválóan alkalmazható ABC kezelés a szalon back barjában veszi kezdetét a vendégek valamennyi igényének kielégítése érdekében. Az Acidic Amino Protein és az Acidic Moisture koncentrátumok különböző arányokban alkalmazhatók, hogy minden vendégednek személyre szabott szolgáltatást kínálhass. A szolgáltatást az Acidic pH Sealer alkalmazása zárja, amely helyreállítja a haj pH-értékét és lezárja a kutikulát.

TECHNOLÓGIA (SZALONSZOLGÁLTATÁS):

ACIDIC MOISTURE CONCENTRATE: 10% GLICERIN. Segít hidratálni a hajrostokat és selymes tapintást ad a hajnak.

ACIDIC AMINO PROTEIN CONCENTRATE: 7% KATION + AMINOSAV. Segít megerősíteni a haj szerkezetét és helyreállítani a haj kiegyensúlyozott proteintartalmát.

ACIDIC pH SEALER: pH 3.0–4.0. Segít megújítani a haj optimális pH-értékét.

Az otthoni használatra is alkalmas 3 további termék segít meghosszabbítani a szalonszolgáltatás hatásait és hozzájárul a haj kiegyensúlyozott proteintartalmának, megfelelő hidratáltságának és optimális pH-értékének eléréséhez, illetve annak megőrzéséhez. Segít megújítani a hajrostok meggyengült kötéseit már a sampon és a kondicionáló 6 alkalommal történő együttes használata után. A haj azonban már a termékek első használatát követően erősebbnek érződik, simábbnak látszik, és kevésbé szöszösödik. Az otthoni használatra kifejlesztett termékek akár minden nap alkalmazhatók, és tetszés szerint kombinálhatók a Redken egyéb termékeivel a haj igényeinek megfelelően.

AZ ABC TERMÉKEK SEGÍTSÉGÉVEL ELÉRHETŐ EREDMÉNYEK:

Védi a festett hajszínt a fakulástól
Megerősíti a hajrostok meggyengült kötéseit
Intenzíven ápol
Csökkenti a szöszösödés mértékét, fokozza a haj fényét, megerősíti a hajrostok szerkezetét
Akár 56%-kal kevesebb töredezett haj - általános hajápolási rutinnal összehasonlítva
Akár 11x simább haj
Akár 91%-kal kisebb surlódás a haj fésülésekor
Hővédelem akár 230 °C-ig
Akár 82%-kal kevesebb szálkás hajvég