REDKEN Akadémia

Oktatás

MÁRKÁNK KÜLDETÉSE

  • KÖNNYEBBEN FEJLESZTHETŐ TUDÁS

    márkánk egyedülálló, személyre szabott képzési programjának segítségével

  • NAGYOBB JÖVEDELEM

    a fodrászok szakmai tudásának, művészi képességeinek, vállalkozásának és személyiségének fejlesztése által

  • MAGASABB ÉLETSZÍNVONAL

    a professzionális szalonmunkával kapcsolatos álmok és remények valóra váltásával

Redken Artists Školení Redken Karel Dražan
Školení Redken Artists Redken Artists Event Redken

Képzések

Hollywood Balayage

MIND HAJFESTÉK
Balayage mint szó egy technikát takar, ami nagyon sokféle lehet. A képzésen megtanulhatod kiválasztani a megfelelő technikát a megfelelő eredmény eléréséhez. Fontos hogy amikor a vendégünk fotóval érkezik hozzánk akkor tudjunk olvasni a sorok között és megtalálni számára a legmegfelelőbb kivitelezési technikákat. Kiemelten foglalkozunk a dimenzionálással (4 D technika) amivel játékot, fényhatást tudunk elérni a hajban. Azokat várjuk a képzésre akik bővíteni szeretnék szakmaiságukat a balayage világában.

Shades EQ Gloss

MIND HAJFESTÉK
Megismerkedhetsz a Redken innovációs színezőfestékével, amely egy folyékony savas PH összetételű tükörhatású fényt adó termék. Képzelj el egy olyan terméket ami nem csak a hasznodra válik hanem a szolgáltatásaidat bővíti ki: fényárnyalás, hajszínezés, korrekciós festés, tonizálás. Az Akadémiai képzésen megismerkedhetsz a színkeverés világával, a Shades EQ titkaival, könnyebb használhatóságával, pigmentek összetételével. Mindemellett különböző technikai tippeket is kapsz.
Azokat várjuk akik szeretnék megismerni a színkeverés világát.

REDKEN COLORMANTRA

MIND HAJFESTÉK

Bevezetünk a Redken a hajfestés világába, átfogóan beszélünk a Chromatics, Color Gels, Shades EQ Gloss termékekről. Megtanuljuk hogyan kell zónákat szétválasztani egymástól és mikor melyik a legoptimálisabb anyag amihez nyúljunk.

Mindazokat várjuk a képzésre akik szeretnék elsajátítani a hajfestést mesterfokon.

Hello Blond!

MIND HAJFESTÉK

Megismerkedhettek a felvilágosító termékkekkel, hogyan használjuk a szőkítő termékeket. Különböző gyors felvilágosító technikákatsajátíthattok el, végezetül a Shadea EQ Glossal való árnyalás technikáiba is bepillantást nyerhettek.

Azokat várjuk a képzésre akik szeretnék a Redken szőkítő termékeiket megismerni.

Layering technika

MIND HAJFESTÉK
Foltos, sávos, sokszínű haj esetén színkorrekciós eljárásra van szükség. A képzésen megtanuljuk hogyan diagnosztizáljuk a hajat, hogyan használjuk a Color Mantrát a korrekciós eljárás során. A Redkenteljes portfólióját felhasználva megtanuljuk hogyan készítsünk el egy egységes hajszínt egy alkalom alatt.

REDKEN

FODRÁSZOKNAK

TANULJ VELÜNK ONLINE IS

Csatlakozzatok a REDKEN PROFESSIONALS HU Facebook-csoportunkhoz, kövessétek REDKEN_HU-t az Instagramon, és váljatok a Redken közösség oszlopos tagjává, hogy mindig értesülhessetek legfrissebb híreinkről, oktatási lehetőségeinkről és a márka a legújabb inspirációiról.

#REDKENHU

ONLINE OKTATÁSI

FELÜLET

A LEGNAGYOBB ONLINE KÖZÖSSÉG
L‘ORÉAL ACCESS

Bármikor és bárhonnan elérhető online képzések és inspirációk - a hét mind a 7 napján, a nap 24 órájában. Kövesd figyelemmel a helyi tartalmakat és meríts ihletet külföldről is a Redkennel és más márkákkal.

Hozzáférés fodrászoknak az online képzéshez