REDKEN Akadémia

Oktatás

MÁRKÁNK KÜLDETÉSE

  • KÖNNYEBBEN FEJLESZTHETŐ TUDÁS

    márkánk egyedülálló, személyre szabott képzési programjának segítségével

  • NAGYOBB JÖVEDELEM

    a fodrászok szakmai tudásának, művészi képességeinek, vállalkozásának és személyiségének fejlesztése által

  • MAGASABB ÉLETSZÍNVONAL

    a professzionális szalonmunkával kapcsolatos álmok és remények valóra váltásával

Redken Artists Školení Redken Karel Dražan
Školení Redken Artists Redken Artists Event Redken

Képzések

Creative hajvágás​

MIND HAJVÁGÁS
A kreatív hajvágás segít kitörni a hétköznapokból. Merj kilépni a komfortzónából és sajátíts el olyan hajvágási technikákat, amelyekkel modern, hordható, arc formához illő frizurát készíthetszakreativitásod kiteljesedésével. 

Hollywood Balayage

MIND HAJFESTÉK
Balayage mint szó egy technikát takar, ami nagyon sokféle lehet. A képzésen megtanulhatod kiválasztani a megfelelő technikát a megfelelő eredmény eléréséhez. Fontos hogy amikor a vendégünk fotóval érkezik hozzánk akkor tudjunk olvasni a sorok között és megtalálni számára a legmegfelelőbb kivitelezési technikákat. Kiemelten foglalkozunk a dimenzionálással (4 D technika) amivel játékot, fényhatást tudunk elérni a hajban. Azokat várjuk a képzésre akik bővíteni szeretnék szakmaiságukat a balayage világában.

Shades EQ Gloss

MIND HAJFESTÉK
Megismerkedhetsz a Redken innovációs színezőfestékével, amely egy folyékony savas PH összetételű tükörhatású fényt adó termék. Képzelj el egy olyan terméket ami nem csak a hasznodra válik hanem a szolgáltatásaidat bővíti ki: fényárnyalás, hajszínezés, korrekciós festés, tonizálás. Az Akadémiai képzésen megismerkedhetsz a színkeverés világával, a Shades EQ titkaival, könnyebb használhatóságával, pigmentek összetételével. Mindemellett különböző technikai tippeket is kapsz.
Azokat várjuk akik szeretnék megismerni a színkeverés világát.

REDKEN COLORMANTRA

MIND HAJFESTÉK

Bevezetünk a Redken a hajfestés világába, átfogóan beszélünk a Chromatics, Color Gels, Shades EQ Gloss termékekről. Megtanuljuk hogyan kell zónákat szétválasztani egymástól és mikor melyik a legoptimálisabb anyag amihez nyúljunk.

Mindazokat várjuk a képzésre akik szeretnék elsajátítani a hajfestést mesterfokon.

American Cut

MIND HAJVÁGÁS

Az amerikai hajvágás lényege, a hajvásgási szabályok betartásával az egyszerűség a miértek elsajátítása mellyel megkönnyítheted a szalonmunkát.

Hello Blond!

MIND HAJFESTÉK

Megismerkedhettek a felvilágosító termékkekkel, hogyan használjuk a szőkítő termékeket. Különböző gyors felvilágosító technikákatsajátíthattok el, végezetül a Shadea EQ Glossal való árnyalás technikáiba is bepillantást nyerhettek.

Azokat várjuk a képzésre akik szeretnék a Redken szőkítő termékeiket megismerni.

Layering technika

MIND HAJFESTÉK
Foltos, sávos, sokszínű haj esetén színkorrekciós eljárásra van szükség. A képzésen megtanuljuk hogyan diagnosztizáljuk a hajat, hogyan használjuk a Color Mantrát a korrekciós eljárás során. A Redkenteljes portfólióját felhasználva megtanuljuk hogyan készítsünk el egy egységes hajszínt egy alkalom alatt.

REDKEN

FODRÁSZOKNAK

TANULJ VELÜNK ONLINE IS

Csatlakozzatok a REDKEN PROFESSIONALS HU Facebook-csoportunkhoz, kövessétek REDKEN_HU-t az Instagramon, és váljatok a Redken közösség oszlopos tagjává, hogy mindig értesülhessetek legfrissebb híreinkről, oktatási lehetőségeinkről és a márka a legújabb inspirációiról.

#REDKENHU

ONLINE OKTATÁSI

FELÜLET

A LEGNAGYOBB ONLINE KÖZÖSSÉG
L‘ORÉAL ACCESS

Bármikor és bárhonnan elérhető online képzések és inspirációk - a hét mind a 7 napján, a nap 24 órájában. Kövesd figyelemmel a helyi tartalmakat és meríts ihletet külföldről is a Redkennel és más márkákkal.

Hozzáférés fodrászoknak az online képzéshez