Maratoni hajvágás - támogassuk együtt a koraszülött kisbabák megmentését

banner

Jótékonysági rendezvényre készül a Redken: immár hatodik alkalommal rendezik meg a CUT-A-THON maratoni hajvágásukat. Az eseményen lehetőségünk van Magyarország legjobb fodrászainak székébe ülni, a hajvágásokért felajánlott összeggel pedig a Plüss Kommandó Koraszülött Hadművelet programját támogathatjuk.

Maratoni hajvágásra készülnek Magyarország sztárfodrászai szeptember 5-én a L’Oréal Akadémián: leteszik az ollójukat a szalonjukban, és az egész napot a Redken CUT-A-THON jótékonysági rendezvénynek szentelik. Tizenkét órán keresztül készítenek majd a vendégek számára a frissítő hajvágást, az új frizuránk mellett pedig egy igazán jó ügyet támogathatunk. A márka ugyanis a maratoni hajvágásból összegyűlt teljes összeget a Plüss Kommandó Koraszülött Hadművelet programjának ajánlotta fel. 

REGISZTRÁLJ

Egy jó ügy érdekében 

Magyarországon minden 10. baba koraszülött, ezért speciális ellátásra van szükségük. A Plüss Kommandó célja a Koraszülött Hadművelet keretében, hogy felszerelje a magyarországi koraszülött osztályokat: biztonságot adó, pihe-puha babafészek csomagokkal, életmentő gépekkel, orvosi eszközökkel és berendezésekkel. Az idei Redken CUT-A-THON jótékonysági rendezvényen is a koraszülött babákért fogunk össze.  

 

A hajvágásokkal egy kékfény-terápiás eszköz árát szeretnénk összegyűjteni az egyik koraszülött osztály számára. Ez a fénytakaró a pici babáknál fellépő sárgaság megszüntetésében segít. A sárgaságot a magas bilirubin szint okozza, amely rendkívül káros hatással lehet az újszülött központi idegrendszerére, és mivel a bilirubin magától nem tud kiürülni a szervezetből, a kék fény segítségére van szükség ahhoz, hogy távozni tudjon. Az eszköz segíthet megmenteni a kisbabákat. 

JÓTÉKONYSÁGI NAP 

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, és az eseményen a hajvágás mellett egyéb programokra is számíthatnak a résztvevők. A NYX Cosmetics jóvoltából például lehetőség van sminktanácsadásra és sminkelésre is, illetve a La Roche-Posay ingyenes melanóma szűrést biztosít. A kezdeményezés mellé az Asztalka, a Vintage Garden és a RedBull is odaállt.

 

A beregisztrált vendégek egy jelképes összegért cserébe (15 000 Ft) új frizurát és egy otthoni Redken hajápoló termékcsomagot kapnak ajándékba. A fodrászok összesen 144 embert tudnak majdfogadni, a kitűzött cél pedig 2 160 000 Ft adomány összegyűjtése lenne. A Redken csapata egész nap azon fog dolgozni, hogy a befolyt összegből végül megvásárolhassák a kékfény-terápiás eszközt – ehhez azonban, a vendégek segítségére is szükségünk van!

REGISZTRÁLJ

AZ ALAPÍTVÁNYRÓL 

A Plüss Kommandó az Alapítvány az Alapítványokért civil szervezet kezdeményezése. A Koraszülött hadművelet ötletgazdája az alapítvány kuratóriumi elnöke, Nyilka Ildikó, aki 28 évvel ezelőtt maga is koraszülött gyermekeknek adott életet. Kislánya egészséges felnőtté cseperedett, kisfiát sajnos elveszítette. Ildikó a traumából életcélt varázsolt, így ma már az alapítvány számtalan kisbabának ad esélyt a túlélésre és az egészséges, kényelmes fejlődésre.  

Azért alapította meg a Plüss Kommandót, mert legalább 100 000 koraszülött kisbabának szeretne segíteni. 

A Plüss Kommandó fő tevékenysége speciális, egyedi fejlesztésű babafészek csomagok adományozása, amelyeket orvosok, nővérek szakmai útmutatása alapján terveztek meg. Fő szakmai segítőjük Dr. Nádor Csaba neonatológus, a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti PIC (koraszülött osztály) főorvosa.A csomagok orvosilag igazoltan segítik a koraszülöttek fizikai és idegrendszeri fejlődését, és mára már a legtöbb magyar kórházban, köztük több neves klinikán is – a Semmelweis Egyetemen, a Szegedi és Pécsi Tudományegyetemen, a Debreceni Egyetemen - használják őket. Összesen 30 kórház koraszülött osztályán vannak jelen a babafészekcsomagok és segítik a picik fejlődését. A csomagok mellett az alapítvány orvosi eszközöket, fénytakarókat és GiraffeShuttle életmentő gépeket is adományoz a kórházaknak. 

A FÉNYTAKARÓRÓL 

A fénytakaró, teljes nevén kékfény-terápiás eszköz a babáknál fellépő sárgaság megszüntetésében segít.A fénytakaró további előnye, hogy az úgynevezett kengurumódszert zavartalanul lehet alkalmazni a sárgaság miatt kezelésre szoruló babáknál is. A kengurumódszer lényege a bőr-bőr kontaktus:ilyenkor a babát az édesanya mellére fektetik, amely nagyban segíti a koraszülött kisbabák fejlődését. A Plüss Kommandó már kétkékfény-terápiás eszközt is adományozott két kórháznak az országban, a harmadikat a Redken CUT-A-THON segítségével gyűjtenénk össze.

SZPONZOROK

ASZTALKA 

Az Asztalka nem más, mint egy nyitott nappali a város szívében, amit azért hoztak létre, hogy legyen egy második otthonuk, ahol bárki találkozhat azzal, amivel épp foglalkoznak. Egy nyitott tér, egy hely, ami épp úgy alakul, ahogy a hétköznapok telnek. Egy hely, ahol egyszer süteményt szolgálnak fel neked, máskor a felújított bútoraikat vagy ajándéktárgyaikat vásárolhatod meg, és megint máskor a Te különleges alkalmaid helyszínévé változhat.

 

BWNET

A bwnet.hu egy online időpontfoglaló rendszer, ahol profi szépségszalonokba tudsz bejelentkezni 0-24 órában. Választásodat az oldalon található 60000+ valós vendégértékelés, illetve a szakemberek bemutatkozása és a munkáikról készült fotók is megkönnyítik. Az időpontokat biztos nem felejted el, hiszen az e-mail értesítés mellett sms-ben is jelezzük feléd a közelgő időpontjaidat! A bwnet.hu több mint egy átlagos online időpontfoglaló rendszer, hiszen a beauty hírekről, és a beauty szakma legfrissebb újdonságairól is tájékozódhatsz! www.bwnet.hu

 

LA ROCHE-POSAY  

A világszerte mintegy 25 000 bőrgyógyász által ajánlott La Roche-Posay termékek az érzékeny bőrűek életminőségét javítják. A La Roche-Posay több, mint 40 éve működik együtt a bőrgyógyászokkal világszerte azért, hogy az igényeiknek és az elvárásaiknak megfelelő bőrápoló- és sminktermékeket fejlesszen ki. A La Roche-Posay meghatározó márka a kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett, minimalista összetételű termékek megalkotásában. A jótékony hatású, aktív hatóanyagokat gondosan választják ki, kiszűrve ezzel a potenciálisan irritáló összetevőket. Az összetételek ezenkívül parabénmentesek, illatanyagmentesek és hipoallergének. A La Roche-Posay termékeit bőrgyógyászok tesztelik atópiás vagy reaktív bőrűeken. Az eredményeket klinikai teszteken és vizsgálatokon keresztül mutatják be. A márka elkötelezetten, Magyarországon 13 éve támogatja az EuroMelanoma kampányt és a bőrgyógyászokat, évente közel 2000 ember számára biztosít ingyenes anyajegy tanácsadást.

 

NYX PROFESSIONAL MAKEUP   

A NYX Professional Makeup egy modern és digitális sminkmárka, mely a legfrissebb trendeket hozza el a sminkrajongók számára. Elérhető árú sminktermékeivel nem csak a sminkimádók, de a profi sminkesek kedvence is, hiszen színek, árnyalatok és kiegészítők végtelen kombinációit teszi elérhetővé. Míg a márka központja Los Angeles szívében található, mára a NYX Professional Makeup nemzetközileg több mint 70 országban, több ezer szépségápolási- és divatszaküzletben is elérhető. A termékek megvásárolhatók a www.notino.hu és a www.douglas.hu is. 

 

RED BULL 

A Red Bull szááárnyakat ad. A Red Bull Energiaital világszerte élsportolók, egyetemi hallgatók, megterhelő munkát végzők és hosszú autóutakra indulók kedvence. 1987-ben a Red Bull nem csupán egy teljesen új termékkel lépett a piacra, hanem egyben abszolút új termékkategóriát, az energiaitalt is megalkotta! A Red Bull a kezdetektől fogva szárnyakat ad az embereknek és az ötleteknek, ezáltal számos mérföldkövet fektetve le mind a sport, mind a kultúra területén. 

 

VINTAGE GARDEN 

Egy hely a belváros közepén, ahol páratlan környezet és csodás ételek kettőse várja vendégeit. Éttermünk a Deák tértől nem messze, a Dob utcában kapott helyet. Gyakran megújuló belső dekorációval közkedvelt helyszíne lánybúcsúknak, babaváróknak és csajos estéknek egyaránt. A mindig friss virágokkal díszített belső teraszunk kellemes hangulatát fokozza a teljes egészében felnyitható tető, mely az évek során a VintageGarden védjegyévé vált. Chefünk, szakácsaink, bártendereink és cukrász csapatunk azon igyekszik nap mint nap, hogy összhangba hozza az ételeket az aktuális dizájnnal, így megteremtve a teljes harmóniát. Mellettünk található – szintén bájos – cukrászdánk a The Sweet byVintageGarden. Pompás virágfala és nagyszerű környezete vonzza magához vendégeit süteményekkel, kézműves kekszekkel, házi fagylalttal és kedves kiszolgálással.

MIKOR? 

2022. szeptember 5-én (08:00-20:00) 

HOL? 

L’Oréal Akadémia - 1023 Budapest Árpád Fejedelem útja 26-28. 

A JÓTÉKONYSÁGI HAJVÁGÁS ÉRTÉKE:

15 000 Ft

REGISZTRÁLJ