AMINO MINT SAMPON

banner

Bárkinek lehet egészséges és gyönyörű haja. De tudtátok, hogy az egészséges haj az egészséges fejbőrnél kezdődik?

Ehhez ki kell egyenlíteni a haj pH-értékét, amely optimális esetben enyhén lúgos, 4,5-5,5 közötti. Sajnos a legtöbb kémiai folyamat, valamint egyes samponok használata lúgos pH-értéket eredményez a hajunkban és a bőrünkön, ami negatív hatással van a haj kutikulájára és a fejbőrre. A bőr érzékennyé válik, több faggyút termel, kipirosodik, viszket és korpásodni kezd. Mi a megoldás?

AZ AMINO MINT SAMPON FELVESZI A HARCOT A FEJBŐR ZSÍROSODÁSÁVAL ÉS JÓTÉKONYAN HAT A PROBLÉMÁS FEJBŐRRE, MIKÖZBEN MEGFELELŐ HIDRATÁLÁST ÉS TÁPLÁLÁST BIZTOSÍT A HAJHOSSZNAK.

A Redken kivételesen fejlett technológiájú termékei segítenek helyreállítani a haj és a fejbőr kiegyensúlyozott pH-értékét. A márka egyedülálló összetételű, egyedi igényeket is kielégítő termékei megfelelő hidratálást és proteinpótlást biztosítanak minden hajtípusnak és bármilyen árnyalatú hajnak. Ez alól az Amino Mint sampon sem kivétel. 5-5,6-os pH-értéke helyreállítja a haj és a fejbőr egyensúlyát. A haj, valamint a fejbőr kiszárítása nélkül küzd az irritáció, a szennyeződések, és a túlzott faggyútúltermelés ellen. A proteinek, valamint a hidratáló összetevők különleges kombinációja táplálja és hidratálja a hajhosszt.

MINDEN HAJTÍPUSRA AJÁNLOTT, NŐKNEK ÉS FÉRFIAKNAK EGYARÁNT, AKÁR MINDENNAPI HASZNÁLATRA

HASZNÁLAT UTÁNI EREDMÉNY

  • Azonnal megtisztítja a fejbőrt, és eltávolítja róla a nem kívánt felesleges faggyút, a kiszáradás veszélye nélkül.
  • Felfrissíti és táplálja a fejbőrt, miközben nyugtató hatásával csökkenti a viszketést és a fejbőr kipirosodását.
  • Hidratálja és táplálja a hajhosszt.
  • A fejbőr ápolt, tiszta és készen áll a hajnövekedést segítő kezelésre.
  • Kellemes menta, citrus és pézsma illata van.

TECHNOLÓGIA ÉS HATÉKONY ÖSSZETÉTEL

  • MENTA = a menta a termékben található aminosavakkal együtt friss, kellemes, hűsítő érzést nyújt, nyugtató hatású, egyúttal antimikrobiális hatást fejt ki a fejbőrre.
  • SZALICILSAV = enyhíti a fejbőr irritációját és viszketését.
  • ERŐSÍTŐ ÖSSZETEVŐK = a kelátképző anyagokat tartalmazó erősítő összetétel hatékonyan eltávolítja a fejbőrről a zsírosodást okozó felesleges faggyút, kitisztítja a pórusokat, erősíti a hajrostokat, egyúttal hidratálja a hajhosszt.
  • ÁPOLÓ POLIMEREK = a polimerekkel gazdagított ápoló összetétel helyreállítja a haj pH-értékét, és anélkül táplálja a hajat, hogy elnehezítené.

AZ AMINO MINT KIVÁLÓAN ALKALMAZHATÓ A HAJNÖVEKEDÉST SERKENTŐ, VALAMINT A HAJHULLÁS ELLENI KEZELÉSEK ELSŐ LÉPÉSEKÉNT

Gyengéden és hatékonyan tisztítja és hidratálja a fejbőrt, ezáltal elősegíti a haj növekedését serkentő, illetve a hajhullás mértékét csökkentő termékek bejutását és jobb felszívódását a fejbőrbe. Használjátok az Amino Mint sampont a hajhullás elleni, valamint a hajdúsító hatású termékek - a hajvastagság növelő Stemoxydine és a hajszálak növekedését segítő, hajhullás elleni Aminexil - alkalmazása előtt.