A REDKEN HAJÁPOLÁSI TERMÉKEK MEGÚJULTAK!

banner

MÁRKÁNKAT EGY SZÍNÉSZNŐ ALAPÍTOTTA, A TUDOMÁNY VEZÉRLI ÉS PROFESSZIONÁLIS FODRÁSZOK AJÁNLJÁK. A Redken DNS-e, küldetése és alappillérei nem változtak, sőt egyre inkább megerősödnek.

A Redken a tudomány, az innovációk és a hagyományok szilárd alapjaira épül immár 1960 óta. A Redken már abban az időben az első márka volt a világon, amely tudományos szemszögből közelítette meg a hajápolás kérdését, és az 1960-ban megalkotott egészséges haj képlete mind a mai napig a Redken hajápolás alfája és omegája: PROTEIN + HIDRATÁLÁS + SAVAS PH-ÉRTÉK = EGÉSZSÉGES HAJ

Korszakalkotó kutatásainknak köszönhetően a Redken fejlődése töretlen, és ennek az idei év ékes bizonyítéka lesz. A REDKEN ÚJ IKONNAL JELENTKEZIK EBBEN AZ ÉVBEN A HAJÁPOLÁSI TERMÉKEK PIACÁN - TERMÉKEINK FORRADALMIAN ÚJ MEGJELENÉSŰ CSOMAGOLÁSA nem csak, hogy még inkább kiemeli márkánk tudományos és professzionális attitűdjét, de a fenntarthatósággal kapcsolatos új kötelezettségvállalásinkkal is előrébb visz minket.

FEDEZD FEL VELÜNK A REDKEN MEGÚJULT HAJÁPOLÁSI TERMÉKEIT, AMELYEK MINDEN SZALONSZOLGÁLTATÁSHOZ, MINDEN HAJTÍPUSHOZ ÉS MINDEN HAJTEXTÚRÁHOZ IDEÁLISAK!

A Redken MEGÚJULT HAJÁPOLÁSI TERMÉKPORTFÓLIÓJA új lehetőségeket és új kihívásokat tartogat a számunkra. Ezek közül is az egyik a FENNTARTHATÓSÁG IRÁNTI LEGÚJABB KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSUNK:

  • MŰANYAGFELHASZNÁLÁS CSÖKKENTÉSE: minden hajápolási termékünk csomagolása 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül,
  • ÖKOLÓGIAI LÁBNYOM CSÖKKENTÉSE: a Redken termékek gyártásának helyszíne az amerikai Florence (Kentucky) városa, ahol a gyár több mint 4140 darab napeleme 1,42 MW villamos energiát termel, aminek köszönhetően a gyár évente 1324 tonnányival kevesebb CO2-t bocsájt ki.

Termékeink CRADLE TO CRADLE tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely mára a körforgásos gazdaság biztonságosabb és fenntarthatóbb termékeinek nemzetközi sztenderdjévé vált.

Hajápolási termékeink megújult csomagolása márkánk DNS-ét, tudományos és professzionális attitűdjét tükrözi. Minden flakon:

  • Laboratóriumi edények által inspirált ÚJ FORMÁT öltött magára.
  • ÚJ CÍMKÉT kapott, amelynek segítségével a vendégek átláthatóbb, egyszerűbben megfogalmazott információk birtokába juthatnak.
  • Minden flakonon FEL VAN TÜNTETVE A HATÓANYAG TARTALOM, ami még inkább kiemeli a haj egészsége szempontjából kulcsfontosságú kiegyensúlyozott pH-érték jelentőségét.
  • ÚJ, JOBB KUPAKKAL VAN ELLÁTVA, ami biztonságosabban záródik.

KÉSZEN ÁLLSZ?

MI A REDKENNÉL IGEN, MERT A TUDOMÁNYBÓL, VALAMINT A FODRÁSZAINK TUDÁSÁBÓL MERÍTJÜK AZ ERŐT, ÉS ENNEK MÁRKÁNK TERMÉKEI A LEGÉKESEBB BIZONYÍTÉKAI! SZERETNÉNK BÁTORSÁGOT ADNI A NŐKNEK, HOGY MERJENEK VÁLTOZTATNI A HAJVISELETÜKÖN ÉS EZÁLTAL AZ ELHATÁROZÁSAIKON, ILLETVE AZ ÉLETÜKÖN. A HAJ A SIKER ELÉRÉSÉNEK ESZKÖZE. AZ ÖNBIZALOM, AZ EGYEDI STÍLUS ÉS AZ EGYÉNISÉG MEGTESTESÍTŐJE.

CSAKIS A LEGJOBBAL ÉRJÜK BE... ÉS TE?

MORE POWER TO YOU! ❤

AZ ÚJ REDKENNEL KAPCSOLATOS TOVÁBBI RÉSZLETEKET ITT TALÁLOD MEG: brand book 2021_HU.