Szponzorok

ASZTALKA

Az Asztalka nem más, mint egy nyitott nappali a város szívében, amit azért hoztak létre, hogy legyen egy második otthonuk, ahol bárki találkozhat azzal, amivel épp foglalkoznak. Egy nyitott tér, egy hely, ami épp úgy alakul, ahogy a hétköznapok telnek. Egy hely, ahol egyszer süteményt szolgálnak fel neked, máskor a felújított bútoraikat vagy ajándéktárgyaikat vásárolhatod meg, és megint máskor a Te különleges alkalmaid helyszínévé változhat.

KIEHL’S

A Kiehl's-t tradicionális patikaként alapították New Yorkban, 1851-ben. A Kiehl’s szépségtanácsadók (KCR-ok) intenzív tréningen vesznek részt a hatóanyagok használatáról és azok jótékony hatásairól a különböző termékekben. A minőség iránti, kompromisszumok nélküli elköteleződés mellett a vásárlóik számára nyújtott, jól ismert, példátlan szolgáltatás iránti szenvedély vezérli őket. Az évtizedek során a Kiehl’s márka tanáccsal és előírt kezelésekkel látta el vásárlóit. A KCR-ok ma is személyre szabott bőrápolási rutint ajánlanak minden fogyasztó számára, bőrtípusuknak megfelelően.

LA ROCHE-POSAY

A világszerte mintegy 25 000 bőrgyógyász által ajánlott La Roche-Posay termékek az érzékeny bőrűek életminőségét javítják. A La Roche-Posay több, mint 40 éve működik együtt a bőrgyógyászokkal világszerte azért, hogy az igényeiknek és az elvárásaiknak megfelelő bőrápoló- és sminktermékeket fejlesszen ki. A La Roche-Posay meghatározó márka a kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett, minimalista összetételű termékek megalkotásában. A jótékony hatású, aktív hatóanyagokat gondosan választják ki, kiszűrve ezzel a potenciálisan irritáló összetevőket. Az összetételek ezenkívül parabénmentesek, illatanyagmentesek és hipoallergének. A La Roche-Posay termékeit bőrgyógyászok tesztelik atópiás vagy reaktív bőrűeken. Az eredményeket klinikai teszteken és vizsgálatokon keresztül mutatják be. A márka elkötelezetten, Magyarországon 13 éve támogatja az EuroMelanoma kampányt és a bőrgyógyászokat, évente közel 2000 ember számára biztosít ingyenes anyajegy tanácsadást.
Nespresso

Nespresso

A Nespresso márka szerte a világon egyet jelent a minőségi kávéélményekkel. A tökéletes kávéélmény nem a véletlen műve, hanem tudatos, kompromisszumokat nem ismerő munka eredménye, amely minden egyes csészében magában hordozza a kávé iránti szenvedélyünket. A Nespresso sikerének titka az egyedülálló csomagolási módszer, amellyel hermetikusan zárt kapszulákba zárja kávéőrleményeit. A nagy nyomással rögzített perforáció több hónapig – egészen a kávé felszolgálásáig – segít megőrizni a frissen őrölt kávé mintegy 900 aromáját és zamatát. A kapszulákat alumínium fólia zárja légmentesen, hogy a kávét ne érje levegő, nedvesség és fény. A kapszulák alapanyaga azért is szerencsés választás, mert az alumínium végtelenül sokszor újrahasznosítható, így nemcsak megőrzi a kávé minőségét és ízét, hanem a nyersanyag- és energiaforrásokat is kíméli. A kapszulákat speciális 19 bar nyomású kávégépekkel készítik el. A módszer lehetővé teszi a kávéőrlemények frissességének megőrzését, így az ízek és aromák éppen a lefőzés pillanatában bontakozhatnak ki a kávés csészében. A lakossági értékesítés mellett a nagyfogyasztású partnereket a Nespresso Professional márka szolgálja ki. Világszerte a Nespresso Professional partnerei közé tartoznak éttermek, kávézók, cateringgel foglalkozó cégek, rendezvényszervező vállalatok, szálláshelyek, valamint más HORECA szektorban tevékenykedő szereplők. A Nespresso Professional márka kizárólagos forgalmazója a Lyreco irodaellátó vállalat, amely világszerte 42 országban van jelen, köztük Magyarországon is. Az anyavállalat szolgáltatási portfóliójába több terület is tartozik: irodaszerek, bútorok, műszaki cikkek, környezetbarát termékek és fenntarthatóság, valamint a kávé és ezzel a Nespresso Professional márka.

NYX Professional MakeUp

A NYX Professional Makeup egy modern és digitális sminkmárka, mely a legfrissebb trendeket hozza el a sminkrajongók számára. Elérhető árú sminktermékeivel nem csak a sminkimádók, de a profi sminkesek kedvence is, hiszen színek, árnyalatok és kiegészítők végtelen kombinációit teszi elérhetővé. Míg a márka központja Los Angeles szívében található, mára a NYX Professional Makeup nemzetközileg több mint 70 országban, több ezer szépségápolási- és divatszaküzletben, önálló üzletekben, valamint a www.nyxcosmetics.com weboldalon is elérhető.
Red Bull

Red Bull

A Red Bull szárnyakat ad. A Red Bull Energiaital világszerte élsportolók, egyetemi hallgatók, megterhelő munkát végzők és hosszú autóutakra indulók kedvence. 1987-ben a Red Bull nem csupán egy teljesen új termékkel lépett a piacra, hanem egyben abszolút új termékkategóriát, az energiaitalt is megalkotta! A Red Bull a kezdetektől fogva szárnyakat ad az embereknek és az ötleteknek, ezáltal számos mérföldkövet fektetve le mind a sport, mind a kultúra területén.
Vintage Garden

Vintage Garden

Egy hely a belváros közepén, ahol páratlan környezet és csodás ételek kettőse várja vendégeit. Éttermünk a Deák tértől nem messze, a Dob utcában kapott helyet. Gyakran megújuló belső dekorációval közkedvelt helyszíne lánybúcsúknak, babaváróknak és csajos estéknek egyaránt. A mindig friss virágokkal díszített belső teraszunk kellemes hangulatát fokozza a teljes egészében felnyitható tető, mely az évek során a Vintage Garden védjegyévé vált. Chefünk, szakácsaink, bártendereink és cukrász csapatunk azon igyekszik nap mint nap, hogy összhangba hozza az ételeket az aktuális dizájnnal, így megteremtve a teljes harmóniát. Mellettünk található – szintén bájos – cukrászdánk a The Sweet by Vintage Garden. Pompás virágfala és nagyszerű környezete vonzza magához vendégeit süteményekkel, kézműves kekszekkel, házi fagylalttal és kedves kiszolgálással.