Leírás a Cut-A-Thon-ról

Magyarországon idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a REDKEN professzionális fodrászati márka nemzetközileg is jól ismert jótékonysági rendezvénye, a CUT-A-THON, amely keretein belül a márkával együtt dolgozó fodrászok varázsolják gyönyörűvé az adományozók frizuráit. A rendezvény neve is utal arra, hogy egy maratoni hajvágásról van szó, mivel fodrászaink 12 órán át fognak hajat vágni a jótékony cél érdekében. Ezen a napon fodrászok leteszik az ollójukat a szalonjukban, és az egész napot a rendezvényre szentelik.

Tavaly a rendezvényen összegyűlt teljes összeg az UNICEF MAGYARORSZÁG javára lett felajánlva, amit a rohingya menekültválság segítésére fordítottak.

Idén a Reménysugár A Beteg Gyermekekért Alapítványt támogatva, egy játszó- és mozgásfejlesztő udvar kialakítása a cél a Csalogány Intézmény autista óvodásai részére.

Itt regisztrálhatsz

FONTOS INFORMÁCIÓK

  • A Cut-A-Thon idén 2019. november 14-én 08:00 és 20:00 óra között kerül megrendezésre.
  • A helyszínt és a fodrászt a Résztvevők menüpontban tudod kiválasztani.
  • A L’Oréal Akadémiánkra a regisztrációs űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni az Regisztráció gombra kattintva.
  • Az adománya díja 12.000 Ft, fizetni a helyszínen, kizárólag készpénzben lehet.

A szolgáltatás, amit ezen a napon egy jelképes összegért - 12.000 Ft-ért kapsz:

Konzultáció Ápoló hajmosás Hajvágás Styling REDKEN sampon REDKEN balzsam

Az adomány befizetésére csak készpénzben van lehetőség, ami egyenesen a Reménysugár alapítvány adomány gyűjtő dobozába kerül. Emiatt pénzváltásra, visszajáró fizetésére nem lesz lehetőségünk. Kérünk minden kedves résztvevőt, így készüljön.

A SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNDÉKCSOMAGOK, AMELYEK KÖZÜL VÁLASZTHATNAK A RENDEZVÉNYRE REGISZTRÁLT ADOMÁNYOZÓK:

NŐI CSOMAGOK

ALL SOFT – Száraz és törékeny hajra

All Soft Sampon 300ml Sampon száraz, töredezett hajra. Táplálja a hajat, és puhává, kezelhetővé, valamint tükörfényűvé varázsolja azt.
All Soft Kondicionáló 250ml Kondicionáló száraz, töredezett hajra. Hidratálja a hajszálakat, így az finom tapintásúvá válik és visszanyeri a természetes mozgását.

COLOR EXTEND MAGNETICS – A festett haj ápolása

Color Extend Magnetics Sampon 300ml A festett haj védelmére szolgáló sampon. Kíméletesen tisztít és ezzel párhuzamosan óvja a festett hajat.
Color Extend Magnetics Kondicionáló 200ml Kondicionáló festett hajra. Óv a környezet káros hatásaitól, táplálja a hajat és megkönnyíti annak kifésülését.

DIAMOND OIL GLOW DRY – Extra fényt biztosító ápolás

Diamond Oil Glow Dry Sampon 300 ml Fényfokozó sampon. Lágyan tisztítja a hajat és felkészíti a szárításra.
Diamond Oil Glow Dry Kondicionáló 250 ml Fésülést könnyítő fényfokozó kondicionáló. Azonnal megkönnyíti a haj kifésülését és kezelhetőbbé teszi hajszárítás közben.

FRIZZ DISMISS – Hajkisimító ápolás rendkívül száraz, nehezen kezelhető hajra

Frizz Dismiss Sampon 300ml Hajsimító sampon nehezen kezelhető hajra. Kisimítja a nehezen kezelhető hajat, bársonyossá és ragyogó fényűvé varázsolja azt. Párataszító hatású.
Frizz Dismiss Kondicionáló 250ml Kondicionáló nehezen kezelhető hajra. Hidratálja és könnyen kezelhetővé teszi a hajat. Gyönyörű fényt ad és párataszító hatású.

HIGH RISE VOLUME – Csodálatos volumen és megemelt hajtövek

High Rise Volume Sampon 300ml Volumennövelő sampon. Filloxane-t és lágyító polimereket tartalmaz, hatalmas volument ad, egészen a tövektől emeli meg a hajat. Hosszan tartó dús hatást biztosít.
High Rise Kondicionáló 250ml Hajtőemelő kondicionáló az extra volumenért. Táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené, könnyed kifésülést biztosít, volument ad és fokozza a dús hatást.

FÉRFI CSOMAGOK

Redken BREWS Daily 300ml Sampon mindennapos használatra. Gyengéden tisztítja és hidratálja a fejbőrt. A haj erősebbé és könnyebben kezelhetővé válik.
Redken BREWS Maneuver 100ml Hajformázó wax. A rugalmas frizurák alakíthatóságáért.
Redken BREWS Extra Clean 250ml Extra tisztító hatású sampon. Maláta a gyengéd táplálásért és kondicionálásért, a sörélesztő megerősíti a haj szerkezetét, a narancshéjolaj segít a tisztításban
Redken BREWS Work Hard 100ml Hajformázó paszta. A maximálisan fixált, matt hatású, rugalmas frizuráért.